8. nov 2012

2.NOV. TÄHISTASIME KOOLI AASTAPÄEVA

Reedel, 2.nov. tähistasime meie Kolga kooli 26.aastapäeva. Kuid nn vana maja ja kooli alguse vanuseks saame lugeda juba 148 aastat.

Hommik algas kell 9.00 üllatusega - klassi ette tundi tuli õpetaja, kes selles klassis tavaliselt ei käi. Nii andis 1.tunni: 1.klassis õpetaja Helen; 2.klassis õpetaja Signe; 3.klassis õpetaja Virve; 4.klassis õpetaja Jaana; 5.klassis õpetaja Kaidi; 6.klassis õpetaja Terje; 7.klassis õpetaja Melika; 8.klassis õpetaja Terje; 9.klassis õpetaja Marge; 10.-11.klassis õpetaja Tõnu; 12.klassis õpetaja Krista. Aitäh õppealajuhataja Nellel töö koordineerimise eest ja suur tänu igale tunniandjale!

Kell 10.00 algas võimlas ühine sporditund, kogu kool koos. Vahvad võistlused olid algklasside arvestuses ja ülejäänud koolipere arvestuses, sh võistlesid ka õpetajad. Kes parajasti ei olnud võistlustules, see elas tegijatele kaasa. Võistlused olid lõbusad ja kooli- ja sünnipäeva teemalised. Teine osa sportlikust tunnist oli "Meie klass suudab", võistles klassi esindaja. Võitjad said kaela śokolaadimedalid! Aitäh õpetajad: Reet, Signe ja Tuuli!

Kell 11.15 algas söögitund sööklas. Selleks päevaks tegi iga õpilane/ klass oma sünnipäevavõileiva, need tõime sööklasse kokku pikale lauale. Seekordseks leiva pikkuseks saime 13,5 meetrit. Peale väikest tutvustamist, pildistamist ja mõõtmist sõime sünnipäevale kohaselt oma võileiva juurde makaronisalatit ja jõime morssi. Aitäh söögitunni kordamineku eest Laine, Sünne, Krista ja kõik toredad klassijuhatajad, kes olid oma klassile abiks!

Kell 12.00 algas sünnipäevakontsert üleval saalis. Laulis mudilaskoor, esinesid noored breikarid, 1.klass näitas õpitut, 4.klass esitas sügisilmelist omaloomingut, Jonna mängis flööti, Hanna-Piia ja Rauno lugesid E.Enno luulet, Triin esitas bändiga laulu ja kontserdi lõpetas ühendkoori laul "Armas kool", mille õpetaja Külli-Katri kirjutas just meie kooli sünnipäevaks. Direktor ütles tervitussõnad pidupäeval, huvijuht tänas I veerandi kooliesindajaid. Kooli ja valla poolt tänati pikaajalise töö eest Kolga koolis tööjuubeliaasta töötajaid (kokatädi Laine, huvijuht Ene, õpetajad Tuuli, Ants ja Heiki (postuumselt)).
Õpilaste I veerandi tänud: lillekompositsioonide tegijad, 10.-12.kl P korvapllitiim, P kuni 7.klass jalgpallitiim, 6.kl õpioskuste olümpiaadi võistkond ja gümnaasiumi Kohal-olijad.
Tänu toreda kontserdi eest õpetajad: Külli-Katri, Tuuli ja Terje!

Ja päev natukene ka fotosilma läbi: