23. dets 2016

Veerandilõpu aktus

Kas mäletad, kuidas II veerand algas? Tulime esmaspäeval kooli ja kolmapäeva hommikul oli paks lumi maas, päris pikaks ajaks. Nüüd on aga veerand läbi, jõulud ukse ees ja väljas on 5-6 kraadi sooja. Maailma on pahupidi ja sassis. Kuid ehk tuleb vaheaja jooksul ka lumi...
Aktuse alguses laulis mudilaskoor. Esineti kahe lauluga: "Suusalumi" ja "Siis kui käes on jõuluaeg". 
I poolaasta on paljudele õpilastele olnud väga edukas õppetöös. Kõiki õpilasi, kel tunnistusel tulemuseks hea ja väga hea, premeeritakse kooli kiidukirjaga. Palju õnne! Oleme uhked, et häid õppijaid meie koolis nii palju on!
Pillipaladega esinesid muusikakooli õpilased: Sofia, Kerttu, Mariann Luise, Lisete ja Mia. Aitäh kaunite viiside eest ja aitäh teie õpetajatele!
Tänasel aktusel olime ära jaganud tervitused. Iga klass tervitas mõnda teist klassi. Oli toredaid vahepalasid: luulet, sõna- ja näitemängu, häid soove ja ütlemisi. Head soovid võtame kõik pühadeaega endaga kaasa. Kõlas ka küsimus, miks oli selline klasside järjestus valitud. Õiget vastust ootasin publiku seast... Auhinnaks ootamas kingikott uue mütsi, kinnaste ja sokkidega, raamatu ja plaadiga, pliiatsite, mõistatuse ja kleepekaga. Õige vastuse andis õpetaja Terje Välkmann - klasside numbreid lugedes leiad, et need on tähestiku järjekorras. 

Üks aasta vaikselt ukse suleb.
Ta puudutusest ukselink veel soe - 
ta järel kohe teine tuleb
ning eelnev talle midagi ei loe...

Kogu kooliperega kohtume taas juba uuel, 2017.aastal.
Toredat pühadeaega!